Затвори дамско меню
Дрехи Обувки Чанти Аксесоари
Всички OXS Rubber Soul Marsell Comme des Garçons AALTO
Затвори менюто
Дрехи Обувки Аксесоари
Всички OXS Rubber Soul Marsell GÖRAN HORAL Manuel Marte
Затвори количката за пазаруване
имате
0
продукти в количката
междинна сума: BGN 0
към количката
Затвори филтрите
Затвори меню
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Жени Мъже Outlet Козметика Plus Zero Store's News За контакти Всички дизайнери Задай въпрос
Затвори потребителското меню
вход     |     регистрация
забравена парола
Concept Store, Bulgaria

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

1. ВЪВЕДЕНИЕ. ВАЛИДНОСТ И ПРОМЯНА НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

 

Настоящите Общи условия са публикувани на страницата http://plus0.eu/ и са създадени с цел да регламентират отношенията между „СИРИУС КЪМПАНИ“ ЕАД, (“Sirius”), от една страна, и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн http://plus0.eu/ (“Сайта“).

 

Настоящите Общи условия обвързват всички потребители, които при регистрацията си в Сайта са се съгласили безусловно с и са приели да спазват изцяло настоящите Общи условия. Неприемането на Общите условия представлява пречка за извършване на регистрация в Сайта и възползване от услугите и продуктите, предоставяни от Sirius.

 

Sirius си запазва правото да променя настоящите Общи условия чрез публикуване на изменението на сайта. Промените влизат в сила от датата на публикацията, освен ако друго не е посочено в настоящите Общи условия. Промените не могат да засягат основни характеристики на вече извършени поръчки от потребители за закупуване на продукт от сайта на Sirius, като срок на доставка, цена на доставка, срок за осъществяване на отказ, крайна цена и други, освен ако промените са по-благоприятни за потребителя. Поръчката ще се счита за извършена от момента на изпращане на потвърждение от страна на Sirius до потребителя за реализираната поръчка и възможността да бъде изпълнена.

 

В случай че потребител не приема и не се съгласява с Общите условия или техните изменения следва да преустанови използването на Сайта. Безусловно се приема, че потребителят приема настоящите Общи условия при реализация на поръчка за закупуване на продукт от сайта на Sirius.

 

Надзорни органи:

Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София, ул. „Иван Евстатиев Гешов“ № 15,

тел.: (+3592) 940 20 46

факс: (+3592) 940 36 40

Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

Комисия за защита на потребителите

Адрес: гр. София 1000, пл. „Славейков“ №4А, ет.3, 4 и 6,

тел.: (+3592) 980 25 24

факс: (+3592) 988 42 18

гореща линия: +359700 111 22

Уеб сайт: www.kzp.bg

 

2. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТЪРГОВЕЦА. КОНТАКТИ

Интернет страницата http://plus0.eu/ се управлява от дружеството „СИРИУС КЪМПАНИ“ ЕАД. „СИРИУС КЪМПАНИ“ ЕАД е еднолично акционерно дружество, учредено съгласно българското законодателство и регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията с ЕИК 204496318. Седалището и адресът на управление на Sirius се намира в България, град София 1330, район „Красна поляна“ 2 част, бл. 7, вх. А, ет. 13, ап. 65.

Търговският обект на Sirius се намира в България, град София, ул. „Позитано“ № 1.

За контакти със Sirius можете да пишете на следния адрес: ул. “Позитано” 1 или office@plus0.eu

 

3. СТОКИ, ПРЕДЛАГАНИ НА САЙТА

Sirius предлага за продажба изложените стоки в сайта си онлайн. В описанието на всяка стока са посочени основните ѝ характеристики и крайната ѝ цена с включен ДДС в български лева. Разноските за реализация на доставка на поръчаните стоки се начислява допълнително съгласно настоящите Общи условия.

 

В случай че потребител има необходимост от допълнителна информация относно стока с оглед осъществяване на поръчка, потребителят може да отправи запитване до Sirius на посочените координати за контакти за допълнителна информация.

 

Sirius отбелязва в сайта в рамките на 3 работни дни, в случай че дадена стока е изчерпана, или премахва стоката от каталога на сайта. В случай че стока бъде изчерпана преди надлежно отбелязване в сайта на изчерпването ѝ, Sirius предупреждава потребителя надлежно при първа възможност.

 

Sirius и стоките, предлагани на сайта, са насочени към потребители, които осъществяват поръчки на сайта, без да целят прекупуване и разпространение на стоки на едро. В случай че потребител желае да закупи стоки на едро, следва да се свърже със Sirius на посочените контакти. С оглед горепосоченото, Sirius въвежда забрана за закупуване на повече от 10 броя от съответна стока в рамките на 1 седмица от един и същ потребител.

 

4. РЕГИСТРАЦИЯ И ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКА

Поръчки се извършват единствено от регистрирани потребители, които са приели безусловно настоящите Общи условия.

 

За осъществяване на регистрация потребителят следва да въведе уникално потребителско име и парола в регистрационната форма в сайта, както и да посочи e-mail. При поръчка следва да бъде предоставен адрес за доставка и телефон за връзка, като предоставените данни могат да бъдат запаметени в системата на сайта. За реализация на регистрацията може да е необходимо потребителят да отвори линк от потвърдително писмо, изпратено на посочения от него e-mail.

 

След успешна регистрация и съхраняване на данните в системата, при всяка нова поръчка потребителят ще има възможност да промени адреса за доставка и личните си данни.

 

Потребителят декларира съгласието си при регистрация да получава информационни и рекламни брошури и листовки от Sirius на посочения от него e-mail. В случай че потребителят не желае да получава подобни търговски съобщения, потребителят е оправомощен да се откаже от получаването им чрез линк, посочен във всяко информационно съобщение, изпратено от Sirius.

 

Потребителят декларира, че предоставените данни при регистрацията му на сайта, както и впоследствие в профила му са точни, верни и истински. Sirius не носи отговорност за грешни или неистински данни, включително за предоставени данни на трети лица, независимо дали с тяхно съгласие или не. В случай че вследствие на неправилно предоставени данни поръчка или доставка не могат да бъдат осъществени Sirius се освобождава от отговорност и не дължи каквото и да е обезщетение на съответния потребител.

 

Потребител може да изтрие направената регистрация с отправяне на молба до Sirius на посочените адреси за кореспонденция.

 

В случай че потребител желае да закупи стока, следва да влезе в профила си, да избере съответната стока и да натисне бутона „Купи сега“. Стоката автоматично се премества в „количката“ на потребителя, където е посочена крайната цена на стоката с включен ДДС. Потребителят може да посочи количеството, което желае да поръча, да избере начин и адрес на доставка и плащане и да натисне бутона „Завърши поръчката“. От момента на натискане бутона „Завърши поръчката“ се изпраща електронно изявление до Sirius за направената поръчка. Sirius преглежда поръчката и в случай че стоката е налична или няма други пречки поръчката да бъде реализирана, Sirius отправя потвърждение до потребителя на посочения от него e-mail. От момента на изпращане на потвърждение от страна на Sirius се счита, че поръчката е реализирана.

 

В случай че потребител не желае да реализира поръчката не следва да натиска бутона „Завърши поръчката“.

 

Поръчка може да бъде реализирана 24 ч. в денонощието, включително в събота и неделя и официални празници.

 

5. ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната дължима сума представлява сбор от всички отделни продукти, които са поръчани, заедно с цената за доставка. Всички стоки са с предварително начислен ДДС.

 

6. МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

Методът на плащане се избира от потребителя при реализиране на поръчката. Плащането може да се осъществи чрез кредитна/дебитна карта или чрез наложен платеж.

Плащането може да се осъществи само чрез кредитна/дебитна карта при доставка извън България.

 

7. ДОСТАВКА

Доставката се осъществява от Sirius или чрез куриерска служба на територията на България, Европейския съюз и света. Доставката се осъществява в срок до 14 работни дни от потвърждаване на поръчката (в случай че потребителят е избрал наложен платеж) за Европейски съюз и 30 работни дни извън него или от датата на постъпване на дължимата сума (в случай че потребителят е избрал заплащане чрез кредитна/дебитна карта).

 

За територията на Република България доставката е безплатна, докато доставките за територията на Европейския съюз и света се определя съгласно условията на дружеството за куриерски услуги UPS. Всеки потребител ще получи допълнително информация за стойността на доставката в зависимост от адреса за доставка.

 

При възникнали затруднения за осъществяване на доставката, които не се дължат на вина на Sirius, включително адресът за доставка е непълен или погрешен, телефонът за контакти е непълен или неточен, и др., Sirius не носи отговорност за забавена доставка на поръчаните стоки. В този случай Sirius си запазва правото да откаже реализирана поръчка, като в случай на постъпило плащане се задължава да възстанови заплатената сума на потребителя, съгласно предвидения ред в настоящите Общи условия при реализиран отказ.

 

Sirius запазва правото си да откаже доставка на поръчана стока, в случай че количеството ѝ е изчерпано, при условие, че уведоми надлежно потребителя, като в случай на постъпило плащане се задължава да възстанови заплатената сума на потребителя, съгласно предвидения ред в настоящите Общи условия при реализиран отказ.

 

Sirius се освобождава от отговорност при забавена доставка, в случай че забавата при доставката или нереализирането ѝ не се дължат на виновни действия на Sirius, включително поради действия на куриерската фирма.

 

8. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Sirius е регистриран като администратор на лични данни с номер на удостоверение за администратор на личните данни

№ ……………………..

 

Sirius уважава неприкосновеността на личните данни на потребителите. Всякаква лична информация, предоставена при и след регистрацията в сайта (вкл. „бисквитки“), ще бъде пазена строго конфиденциално и никога няма да бъде продавана, преотстъпвана, заемана или давана на трети лица, освен на дружества, с които Sirius e в партньорски взаимоотношения, но само в случай че последните са поели задължение да ги съхраняват и обработват в съответствие със закона (напр. куриери, дружества, предоставящи услуги за разплащане и т.н.).

 

Предоставянето на личните данни е доброволно. Предоставянето на име и e-mail е задължителна предпоставка за реализация на регистрация в сайта. В случай че потребител не желае да предоставя личните си данни, не може да извърши регистрация в сайта. Sirius носи пълна отговорност за събирането и обработването на предоставените от потребителите лични данни.

 

В случай че потребител откаже да предостави личните си данни или оттегли съгласието си впоследствие, регистрацията му в сайта се преустановява. Оттеглянето на съгласието относно предоставените лични данни не засяга реализирани поръчки до момента на получаване на оттеглянето от страна на Sirius.

 

При предоставяне на непълни и/или неверни лични данни Sirius има право да откаже регистрацията или поръчката/поръчките на потребител.

 

Всеки потребител има право на достъп до обработваните от Sirius лични данни и право да поиска от Sirius заличаване, коригиране или блокиране на данните, като отправи писмено заявление до Sirius – гр. София, ж.к. „Красна поляна“ бл. 7, вх. А, ет. 13, ап. 65.

 

Личните данни, предоставени на Sirius, ще бъдат използвани единствено и само във връзка с обслужването на потребителите като клиенти – за обработка и доставка на поръчката, осъществяването на връзка с потребителите и доставяне на информация под формата на информационни брошури и каталози.

 

9. СЪДЪРЖАНИЕ

Цялото съдържание, включително, но не само, статични изображения, динамични изображения, текст и/или мултимедийно съдържание, дизайн, софтуер, бази данни, информация и всякакво друго съдържание публикувани на сайта са собственост на Sirius.

 

Потребителят не може да копира, прехвърля, модифицира или да прави други изменения, използва, свързва с, включва каквото и да било съдържание, без предварителното разрешение на Sirius.

 

10. ОТКАЗ НА ПОРЪЧКА

Потребителят има право да се откаже от поръчката, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на: а) реализиране на поръчката; б) приемане на стоките от Потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от Потребителя - при договор за продажба, или когато Потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която Потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от Потребителя приеме последната стока.

 

Потребителят е задължен да информира Sirius за своето намерение да върне закупените продукти или да се откаже от поръчката, като заяви решението си недвусмислено чрез всякакви средства за писмена комуникация (по e-mail или чрез изпращане на уведомление на адреса на управление на Sirius) преди изтичането на 14-дневния срок. За да упражни правото си на отказ Потребителят може да използва, без да е задължен, и стандартния формуляр за отказ, публикуван в края на Общите условия.

 

По-долу могат да бъдат намерени законоустановените указания за упражняване правото на отказ, съгласно Приложение № 6 към Закона за защита на потребителите:

 

В случай на отказ Sirius ще възстанови на Потребителя всички плащания, които е получил, включително разходите за доставка, ако има такива.

 

Сумите ще бъдат възстановени на Потребителя без неоправдано забавяне и в срок до 14 дни, считано от датата, на която Потребителят е информирал Sirius за решението си за отказ. Sirius има право да отложи възстановяването на сумите на Потребителя до получаване на стоките обратно или докато потребителят не представи доказателство, че е изпратил стоките обратно, в зависимост от това, кое от двете се е случило по-рано. Разходите за връщане на получените стоки при реализиран отказ са за сметка на Потребителя. Разходите не се очаква да надвишават двойния размер на разходите за доставка на стоките при поръчка. Стоките следва да бъдат върнати на следния адрес: гр. София 1000, ул. "Позитано" 1.

 

Потребителят отговаря единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране.

 

Възстановяването на сумата се извършва чрез използване на същото платежно средство, използвано от Потребителя при първоначалната трансакция, освен ако Потребителят изрично не се съгласи за друг начин; във всеки случай това възстановяване няма да бъде свързано с никакви разходи за Потребителя.

 

В случай че стоката не може да бъде доставена по смисъла на настоящите Общи условия, Sirius се задължава да възстанови на Потребителя заплатените от него по договора суми, ако има такива, в срок до 14 дни от датата, на която е следвало да изпълни поръчката.

 

11. КАЧЕСТВО И ГАРАНЦИИ

Потребителят има право да се ползва от предвидената в Закона за защита на потребителите законова гаранция за съответствие на закупените продукти и услуги с договора за продажба.

 

Извън гаранцията по закон по предходното изречение някои от стоките може да притежават договорна гаранция и това ще бъде упоменато в описанието на стоката по време на продажбата ѝ в сайта. Наличието на такава договорна гаранция не ограничава законовата гаранция за съответствие на закупените стоки с договора за продажба по смисъла на Закона за защита на потребителите. Точните детайли, свързани с подобна договорна гаранция, се предоставят заедно със стоката.

 

12. СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

За всякакви въпроси, неуредени в тези Общи Условия, оплаквания, жалби и допълнителни питания можете да пишете на следния адрес:

Ул.Позитано 1 или e-mail: office@plus0.eu

Телефон за контакти и въпроси: +359876 55 53 33

 

13. ПРИЛОЖЕНИЯ:Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора

(попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от поръчка)

До „СИРИУС КЪМПАНИ“ ЕАД, ЕИК 204496318, със седалище и адрес на управление в град София 1330, район „Красна поляна“ 2 част, бл. 7, вх. А, ет. 13, ап. 65

E-mail: office@plus0.eu

 

От ................. (име на потребителя), с адрес: ..................... (адрес на потребителя), телефон:......................., E-mail: ……………..

 

С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки ………………………………………….., поръчани на ......................../получени на .............................

Моля, заплатените суми при поръчката в размер на ................... да ми бъдат възстановени по следния начин: ..............................

 

Подпис на потребителя/ите: ............. (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)

 

Дата:

последни артикули

plus zero concept store™. all rights reserved © 2016. No part of this site can be copied without a official permission from the site's owners.